's-Gravenweg 358, 2911 BK Nieuwerkerk a/d IJssel, Tel. 0180 - 312277

Over W&J Molenaar BV

W&J Molenaar heeft ruim 60 jaar ervaring met aanleggen van infrastructuur.

Over W&J Molenaar BV

Sinds 1961 zijn wij, W&J Molenaar B.V., een toonaangevend infra-aannemingsbedrijf gevestigd in het hart van Nieuwerkerk aan den IJssel. Onze specialisaties? Geavanceerde grond-, bestrating- en rioleringswerkzaamheden. Met “Infra” als onze kerncompetentie, hebben we de branche getransformeerd met ons team van 40 vaste experts, elk met unieke vaardigheden die bijdragen aan onze missie.

Onder het kopje “diensten” ontdekt u ons veelzijdige aanbod in infra-werkzaamheden, weerspiegelend onze diepe kennis en passie voor het vak.

Waarom kiezen voor W&J Molenaar bij uw infra-projecten?

W&J Molenaar hanteert een ongeëvenaarde garantie en een perfecte prijs-kwaliteitsverhouding.
Onze belofte? Wij leveren een onberispelijke flexibiliteit, topkwaliteit en meesterschap in elke taak. Ons motto zegt alles: “Wij doen waar wij goed in zijn, zodat u kunt doen waar u goed in bent”

Heeft u vragen of wilt u onze infra-expertise in actie zien? Aarzel niet en neem contact met ons op. Wij staan altijd klaar om uw vragen grondig te beantwoorden en om een persoonlijke kennismakingsafspraak in te plannen.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Bij W&J Molenaar staat duurzaam ondernemen centraal. Onze betrokkenheid gaat verder dan alleen zakelijke doelen; we nemen onze verantwoordelijkheid voor mens, milieu en maatschappij serieus.

Kernwaarden van onze MVO-strategie:

  • Integrale Benadering
    Wij combineren economische groei met ecologische en sociale verantwoordelijkheid.

Milieubewustheid

  • Inzet van Euro 6 vrachtwagens om uitstoot te verminderen.
  • Prioriteit voor duurzame en herbruikbare materialen.
  • Actieve maatregelen om CO2-uitstoot te minimaliseren.


Sociale Betrokkenheid

  • Social Return on Investment (SROI) staat bij ons hoog in het vaandel.
  • Wij faciliteren de inzet en opleiding van personen met een afstand tot de arbeidsmarkt, waardoor zij actief kunnen deelnemen aan het maatschappelijk proces.
  • Met een toekomstgerichte blik blijven wij innovatief en creatief op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen, zodat we een positieve impact blijven maken voor de komende generaties.

Contactformulier

Hebt je een vraag of feedback dan kun je onderstaand formulier invullen. Wij proberen je dan zo spoedig mogelijk een reactie te geven.