's-Gravenweg 358, 2911 BK Nieuwerkerk a/d IJssel, Tel. 0180 - 312277

Werken aan Infrastructuur

W&J Molenaar heeft ruim 60 jaar ervaring met aanleggen van infrastructuur.

Bestrating Op Maat - De Perfecte Afwerking Voor Elk Project

Bij W&J Molenaar BV beschouwen we bestratingswerk in de ruimste zin van het woord als onze expertise. Of het nu gaat om particuliere, zakelijke of overheidsprojecten, wij staan klaar om zowel kleine klussen als grote projecten aan te pakken.

Wat bieden wij:
Bij W&J Molenaar BV kunt u rekenen op een uitgebreid scala aan bestratingsdiensten. Wij hebben de ervaring en het vakmanschap om uw projecten succesvol te realiseren.
Onze diensten omvatten onder andere:

Aanleg van parkeerplaatsen
Wij creëren efficiënte en goed georganiseerde parkeerplaatsen, of het nu groot of klein is.

Grote pleinen
Onze grote pleinen zijn ruim, functioneel en esthetisch aantrekkelijk, ideaal voor openbare en recreatieve ruimtes.

(Fiets)paden
Wij ontwerpen en bouwen veilige, duurzame (fiets)paden met aandacht voor toegankelijkheid.

Sierbestrating
Met een scala aan ontwerpmogelijkheden bieden wij hoogwaardige sierbestrating voor unieke buitenruimtes.

Agrarische bedrijfsverharding
Onze verhardingsoplossingen voor agrarische bedrijven zijn sterk, duurzaam en bestand tegen zware belastingen.

 

Grondwerk op maat - Professioneel en betrouwbaar

Vertrouw op onze expertise voor al uw civieltechnische en milieukundige grondverzetprojecten. Ons moderne machinepark en ervaren team garanderen de beste resultaten.

Wat bieden wij?

 • Diversiteit
  Van midi-gravers tot mini shovels.
 • Expertise
  Gekwalificeerde machinisten voor elk project.
 • Specialisatie
  Bodemsanering en meer.


Voor grondverzet met precisie

Riolering op maat - Van ontstoppen tot complete vervanging

Of u nu een woonwijkriool wilt vervangen of een hemelwaterafvoer wilt aansluiten, wij zijn uw rioolexperts.

Ons aanbod?

 • Diensten
  Van ontstoppen en inspectie tot complete vervanging.
 • Expertise
  Straatkolken, hemelwaterafvoeringen en vloeistofdichte systemen.
 • Specialisatie
  Ervaren in het plaatsen van vetafscheiders ten behoeve van zuivering van afvalwater bij tankstations en horecagelegenheden.

 

Voor een zorgeloze rioleringsservice, kies W&J Molenaar!

Hekwerk op maat - Veiligheid en functionaliteit gecombineerd

Bent u op zoek naar het perfecte hekwerk? Bij W&J Molenaar combineren we jarenlange ervaring met expertise in maatwerk hekwerken, van spijlen en gaas tot houten erf-afscheidingen. Onze landelijke dekking zorgt voor snelle en betrouwbare leveringen.

Waarom kiezen voor ons?

 • Variatie
  Van verzinkte of RAL gekleurde spijlenhekken tot dubbelstaafmat hekwerk.
 • Flexibiliteit
  Hoogtes variërend van 60 cm tot 300 cm, aangepast aan uw behoeften.
 • Toegangssystemen
  Van keyless entree tot geavanceerde pasjessystemen.
 • Kwaliteit & Betrouwbaarheid
  We staan garant voor duurzaamheid en perfecte afwerking.


Laat uw terrein schitteren met ons veelzijdige aanbod.
Kies W&J Molenaar – uw specialist in hekwerken op maat!

Turn-Key Oplossingen - Ontzorgen is het "Key-word"

Bij W&J Molenaar BV streven we ernaar om uw infrastructuur- en bouwprojecten moeiteloos en volledig te beheren, van begin tot eind. Onze Turn-Key oplossingen zijn ontworpen om aan al uw behoeften te voldoen, ongeacht de omvang van uw project.

Wat Bieden Wij:?

 • Projectbeheer
  Wij coördineren en beheren elk aspect van uw project, van planning tot uitvoering, om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.
 • Ontwerp en Engineering
  Onze ervaren professionals zorgen voor gedetailleerde ontwerpen en engineering die voldoen aan de hoogste normen van functionaliteit en duurzaamheid.
 • Bouw en Uitvoering
  Ons team van vakmensen voert de bouw en uitvoering uit met efficiëntie en precisie, en we houden rekening met elk detail van uw project.
 • Kwaliteitsborging
  Wij zetten ons in voor kwaliteit en streven naar uitmuntendheid in elk project, met rigoureuze kwaliteitscontroles en naleving van voorschriften.
 • Budgetbeheer
  Wij zorgen voor nauwkeurig budgetbeheer om ervoor te zorgen dat uw project binnen uw financiële kaders blijft.

Groenonderhoud Op Maat - Gezonde Bomen, Gezonde Ruimte

Zorg voor de gezondheid en schoonheid van uw bomen met ons professionele onderhoud. Van inspectie en advies tot herplanting, we zijn uw groenpartner.

Waarom voor ons kiezen?

 • Deskundigheid
  Grondige inspectie en onderhoudsadvies voor uw bomen.
 • Zorgeloos
  Van rooivergunningen tot het verwijderen en herplanten van bomen.
 • Veiligheid
  Voorkom schade en overlast, vooral tijdens stormen.


Bescherm uw groene erfgoed. Voor deskundig advies en zorg, kies W&J Molenaar!

Bij W&J Molenaar kunt u ook terecht voor:

W & J Molenaar is uw betrouwbare partner voor al uw zand- en grondleveringen! Wij leveren los gestort of in handige big-bags van 1 m³, op maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 16.00 uur. U kunt zelfs aangeven of u uw bestelling in de ochtend of middag wilt ontvangen. Afhalen is ook mogelijk van maandag tot vrijdag van 07.00 tot 17.00 uur.

Met ons uitgebreide assortiment van hoogwaardige materialen, waaronder ophoogzand, geel zand, zandbakkenzand, tuinaarde, bosgrond, grind en split, kunnen wij aan al uw zand- en grondbehoeften voldoen. Daarnaast bieden wij ook repack en wegen(anti-wortel)doek aan voor uw gemak.

Bij ons kunt u ook terecht voor bestratingsmaterialen, zowel nieuw als tweedehands. Op ons terrein vindt u diverse veel verkochte producten.

 

Kom gerust langs op ons terrein/kantoor aan de ’s Gravenweg 358 te Nieuwerkerk a/d IJssel en laat u adviseren door onze experts. Wij helpen u graag met uw keuze en kunnen indien gewenst een afspraak maken voor bezorging.

professionele beschoeiing! Bij ons bent u aan het juiste adres voor hoogwaardige beschoeiingsoplossingen die aan al uw wensen voldoen.

Onze beschoeiingen worden vervaardigd uit de beste materialen, zoals kant-en-klare beschoeiingsschotten, duurzame Azobe hardhouten palen, beschoeiingsplanken van Azobe, Bankirai of hardhout, of damwandprofielen. Hierdoor bent u verzekerd van een kwalitatieve en duurzame beschoeiing die bestand is tegen de invloeden van water en weer.

Geen uitdaging is te groot voor ons! Indien nodig kunnen we gebruik maken van een ponton met kraan om de beschoeiing op de gewenste locatie te plaatsen. Onze ervaren vakmensen zorgen voor een nauwkeurige en professionele installatie.

Graag bespreken wij uw wensen en eisen om een beschoeiingsoplossing op maat te bieden. Met onze expertise en flexibele aanpak zorgen we voor een beschoeiing die perfect aansluit bij uw situatie.

Kies voor een duurzame, betrouwbare en professionele beschoeiing voor uw tuin, slootwal of vijver. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden! Verbeter de uitstraling en functionaliteit van uw buitenruimte met onze hoogwaardige beschoeiingsoplossingen. Contacteer ons nu!

Naast de aanleg van nieuwe constructies, zijn we ook gespecialiseerd in sloopwerk en demontage. Of het nu gaat om het slopen van woonhuizen, kleinere kantoorpanden of schoolgebouwen, wij gaan uiterst zorgvuldig te werk. Veiligheid en naleving van wettelijke regels staan voorop. Voordat we aan de sloopwerkzaamheden beginnen, voeren we indien nodig een asbest-inventarisatie uit en schakelen we een gespecialiseerd bedrijf in voor asbestverwijdering. We stellen een gedetailleerd sloopplan op en houden rekening met de omgevingsfactoren, zodat de sloopwerkzaamheden probleemloos verlopen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor. Ontdek hoe wij u kunnen helpen met onze blokhutten, bruggen, vlonders, steigers en sloopwerkzaamheden. Bel ons nu en laat ons uw wensen vervullen!

Maak van uw evenement een onvergetelijke ervaring met onze tenten en podia! Of het nu gaat om een festival, feest of andere festiviteit, wij verhuren tenten en podia die volledig kunnen worden aangepast aan uw wensen. Denk aan vloeren, sta-tafels, zithoekjes, bars, verlichting, vloerbedekking, garderobe, verwarming en nog veel meer. Zo plaatsen wij bijvoorbeeld jaarlijks een volledig geütiliseerde tent voor de Dodenherdenking in Rotterdam. Neem contact met ons op voor prijsaanvragen en verdere informatie over de mogelijkheden.

Voor de jaarlijkse verversing van uw zandbakken, bent u bij ons aan het juiste adres. Al jarenlang verzorgen wij deze dienst voor diverse instellingen, zoals kinderdagverblijven, basisscholen, buitenschoolse opvangcentra en speeltuinverenigingen. Ons zand voldoet aan hoge kwaliteitseisen en we kunnen het oude zand geheel of gedeeltelijk verwijderen, afhankelijk van uw wensen. Na een grondige schoonmaak kunnen de kinderen weer volop genieten en spelen in het zand.

Maar dat is niet alles wat we kunnen doen! Als ervaren experts op het gebied van schoolpleinen, speelterreinen en speeltuinen, bieden we een breed scala aan diensten om uw buitenruimte optimaal in te richten en te onderhouden. Denk aan het leveren en plaatsen van nieuwe zandbakken, het aanbrengen van beplanting en het onderhouden van bomen, het plaatsen en keuren van speeltoestellen, het aanbrengen van bestrating en het verzorgen van tijdelijke huisvesting. Kortom, alles wat buiten uw gebouw noodzakelijk is om een veilige en uitdagende speelomgeving te creëren voor de kinderen.

Enthousiast geworden? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgaaf. We bieden ook meerjarige contracten met korting aan. Laat ons u helpen om uw speelruimte fris en veilig te houden, zodat de kinderen zorgeloos kunnen spelen.

Blokhutten

Ontdek de perfecte blokhut voor uw wensen bij ons! Onze blokhutten zijn verkrijgbaar in diverse maten en uitvoeringen, zodat u kunt kiezen wat het beste bij uw behoeften past. Of u nu een open bouw wilt, met of zonder ramen, enkele of dubbele deuren, een veranda of andere opties, bij ons is er altijd een blokhut die aan uw eisen voldoet. Als u beperkte ruimte heeft, kunt u zelfs kiezen voor een hoekblokhut die weinig ruimte inneemt. Laat ons u informeren over de vele mogelijkheden die we te bieden hebben!

Laat uw terrein of schoolplein er weer stralend uitzien met onze professionele veegwagen! Onlangs hebben wij deze aan ons assortiment toegevoegd, waardoor we uw terrein in een handomdraai pico bello kunnen maken. Probeer het nu uit en bel ons voor de mogelijkheden en een vrijblijvende prijsopgaaf!

Wist u dat wij ook jaarlijkse of meerjarige onderhoudscontracten aanbieden? Hiermee heeft u geen omkijken meer naar het vegen van uw terrein, want wij regelen alles voor u. Zo bent u altijd verzekerd van een schoon en verzorgd terrein zonder gedoe. Bel ons nu of stuur een e-mail naar info@molenaar-nieuwerkerk.nl om alles te regelen en te genieten van een prachtig schoon terrein! Optimaliseer uw terreinonderhoud met onze professionele veegwagen.

Maak uw schoolplein, bedrijfsterrein of woonwijk compleet met ons uitgebreide assortiment terreinmeubilair! Wij bieden een ruime keuze aan hoogwaardig straatmeubilair dat perfect past bij uw behoeften en stijl.

Ons assortiment omvat onder andere fietsenstallingen, fietsenrekken, rokersoverkappingen, bankjes en prullenbakken. Of u nu op zoek bent naar functioneel en duurzaam meubilair voor uw schoolplein, een professionele rokersoverkapping voor uw bedrijfsterrein of stijlvolle bankjes en prullenbakken voor uw woonwijk, wij hebben de oplossing die bij u past!

Onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn ontworpen om langdurig gebruik en alle weersomstandigheden te weerstaan. Ze zijn niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk, waardoor uw terrein een professionele uitstraling krijgt.

Verbeter de uitstraling en functionaliteit van uw terrein met ons uitgebreide assortiment terreinmeubilair. Neem contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende prijsopgaaf. Optimaliseer uw terreininrichting met ons hoogwaardige straatmeubilair!

Als het gaat om het aanleggen van schoolpleinen, speelterreinen en speeltuinen, zijn wij de experts. We bieden een breed scala aan diensten om ervoor te zorgen dat uw schoolomgeving een veilige en leuke speelruimte is voor kinderen. Met onze jarenlange ervaring kunnen we het volgende voor u betekenen:

Levering en plaatsing van nieuwe zandbakken: We zorgen voor de installatie van nieuwe zandbakken die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Jaarlijkse verversing van zandbakkenzand: We zorgen voor een grondige reiniging en verversing van het zand in uw zandbakken, geheel of gedeeltelijk, zoals u wenst.

Aanbrengen van beplanting en jaarlijks onderhoud: We zorgen voor het aanbrengen van beplanting op uw schoolplein en bieden regelmatig onderhoud, inclusief snoeien, grasmaaien, onkruid verwijderen en deskundige inventarisatie van bomen.

Levering en plaatsing van hekwerken en onderhoud: We kunnen hekwerken leveren, plaatsen en onderhouden om de veiligheid van uw speelruimte te waarborgen.

Levering en plaatsing van speeltoestellen en keuring: We bieden een breed scala aan speeltoestellen, van glijbanen tot klimtoestellen tot pannafields, en zorgen voor de jaarlijkse keuring ervan om de veiligheid te garanderen.

Levering en aanbrengen van bestrating en onderhoud: We kunnen bestrating leveren, aanbrengen en onderhouden, inclusief het onderzoeken van subsidiemogelijkheden voor bijvoorbeeld projecten zoals “Groene Duimen project” van de deelgemeente.

Levering en aanbrengen van tijdelijke huisvesting en infrastructuur: We bieden ook tijdelijke huisvestingsopties, inclusief infrastructuur en turn-key projecten, om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Kortom, we kunnen alles buiten uw gebouw verzorgen om ervoor te zorgen dat uw schoolomgeving een veilige en aantrekkelijke speelruimte is voor kinderen. Neem gerust contact met ons op om meer te weten te komen over onze diensten. Laat kinderen zorgeloos spelen op uw schoolplein met onze professionele oplossingen! Neem nu contact op!

Voor de aanleg van bruggen, vlonders en steigers kiezen we voor milieuvriendelijke materialen. We gebruiken bijvoorbeeld kunststof brugdelen of duurzaam hout, en ook de bevestigingsmaterialen zijn milieuvriendelijk. We streven naar duurzaam en onderhoudsvrij gebruik van onze constructies, zodat u kunt genieten van een lange levensduur en minimale impact op het milieu.

Ontdek ons uitgebreide assortiment speeltoestellen voor scholen, kinderopvang, zorginstellingen en speeltuinen! Onze speeltoestellen voldoen uiteraard aan alle wettelijke eisen en worden geleverd met een garantiecertificaat van de leverancier. Daarnaast bieden wij ook jaarlijks onderhoudsprogramma’s aan om ervoor te zorgen dat uw speeltoestellen altijd in topconditie zijn. De mogelijkheden zijn eindeloos, en wij voorzien u graag van een vrijblijvende prijsopgaaf.

Bent u op zoek naar betrouwbare tijdelijke huisvesting op diverse locaties? Wij hebben ruime ervaring in het realiseren van tijdelijke huisvesting voor verschillende toepassingen, zoals scholen, B.S.O. (buitenschoolse opvang), Europese ruimtevaartorganisaties, reinigingsdiensten en kantooruitbreidingen.

Als uw partner in tijdelijke huisvesting bieden wij complete ’turn key’ projecten aan, in samenwerking met onze betrouwbare leverancier van gebouwen. Van een leeg weiland tot een bruisend centrum van logistieke werkzaamheden, kunt u op ons rekenen voor een totaaloplossing.

Onze tijdelijke huisvesting is van hoogwaardige kwaliteit, comfortabel en volledig uitgerust om aan uw behoeften te voldoen. Wij begrijpen dat flexibiliteit, snelheid en kwaliteit essentieel zijn bij tijdelijke huisvesting en daarom zorgen wij voor een vlotte en professionele uitvoering van uw project.

Vertrouw op onze ruime ervaring en expertise in tijdelijke huisvesting. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden en een op maat gemaakte oplossing voor uw project. Maak van uw tijdelijke huisvesting een succesvol project met onze complete dienstverlening!

Contactformulier

Hebt je een vraag of feedback dan kun je onderstaand formulier invullen. Wij proberen je dan zo spoedig mogelijk een reactie te geven.